| Wie zijn wij

All Managed Hosting

Onze focus ligt op het aanbieden en leveren van een compleet dienstenpakket aan onze klanten. Het netwerk van BeAnyware is verdeeld over drie gecertificeerde datacenters en is op alle locaties redundant opgebouwd. Dit betekent dat alle onderdelen van ons netwerk dubbel zijn uitgevoerd, zodat bij onderhoud aan ons netwerk geen down time ontstaat. BeAnyware staat garant voor kwaliteit en optimale flexibiliteit in hosting oplossingen. Dit heeft honderden klanten er inmiddels van overtuigd om BeAnyware als business partner te kiezen.

Ontzorgen en kwaliteit bieden

We zijn al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse hosting markt. Met een gedreven en enthousiast team van experts, met ieder hun eigen specialisatie, bedienen we uiteenlopende klanten. Ontzorgen staat hierbij voorop.

Als managed hostingprovider begrijpen we als geen ander de vragen en uitdagingen van onze opdrachtgevers. Voor het plaatsen van een (managed) hosting netwerk is het vandaag de dag niet meer voldoende om de vraagstelling van onze opdrachtgevers naar tevredenheid te vervullen: Het begrijpen van de processen, huidige situatie en toekomstvisie van onze opdrachtgevers is essentieel om een kwalitatief goed advies te kunnen geven.

Garanties

Met onze klanten maken we graag duidelijke afspraken over performance, waaronder geldende prestatieniveaus, reactietijden, service window en beschikbaarheid met betrekking tot de door BeAnyware gehoste applicaties van de klant. Deze afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA), zo weten we waar elk van ons op kan én mag rekenen. Regelmatig evalueren we de SLA met de klant om te zien of deze nog steeds past bij de situatie en/of voldoet aan de verwachtingen.

Services

In onze SLA staan onze verschillende diensten genoemd en omschreven. Naast dedicated hosting, managed hosting, VPS en VPS-Pro moet je denken aan bepalingen aangaande maintenance en service, beschikbaarheid, incident- probleem- en change management, service level rapportages en beveiliging.