| Identiteit en Toegang

Wij bieden al de bouwstenen aan waarmee u uw ICT-omgeving op uw wensen en behoeften kunt afstemmen. Maar met alleen de bouwstenen realiseert u nog geen efficiënt beheer en bent u nog steeds genoodzaakt in verschillende omgevingen te werken en meerdere keren in te loggen.

BeAnyware heeft daarom BeAnyware Identity & Access Management ontwikkeld. Software die centraal beheer van identiteit en toegang mogelijk maakt. En gebruikers één centraal desktopmenu biedt, waarbij het niet uitmaakt waar de applicaties zijn geïnstalleerd of daadwerkelijk worden gebruikt (lokaal of centraal).

BeAnyware Identity & Access Management combineert alle lagen, applicaties en omgevingen. BeAnyware geeft u eenvoudig toegang tot uw ICT-omgeving.

Uw gebruikers loggen één keer in en hebben beveiligde toegang tot hun desktop. Lastig vallen van de helpdesk voor wachtwoord gerelateerde vragen is verleden tijd. Uw helpdeskmedewerkers kunnen hun kostbare tijd aan echte problemen besteden.

U kunt vanaf één punt uw ICT-omgeving beheren en gebruikers(rechten) toevoegen of verwijderen.

Nieuwe software implementeren? Geen punt. Oude software verwijderen? Geen punt. U kunt vanaf één centraal punt zorgen dat de software van uw medewerkers up-to-date is.

Een nieuwe medewerker toegang geven tot het netwerk? Geen punt. De applicaties die nodig zijn voor het uitoefenen van een functie verstrekken? Geen punt. Zorgen dat een vertrekkende medewerker geen gebruik meer kan maken van uw netwerk? Ook geen punt.

Met de BeAnyware oplossing voor beheer van identiteit en toegang hoeft u gegevens van medewerkers slechts één keer aan te passen. Deze verandering wordt automatisch doorgevoerd in de andere systemen. Waardoor iedere medewerker overal en altijd van zijn eigen werkomgeving en de juiste applicaties gebruik kan maken.

Oplossingen

Oplossingen

Cloud Computing, virtualisatie, IaaS, PaaS en SaaS. Wat is de oplossing die het beste bij u past?

>> Lees meer

Eigen Cloud

Standaard diensten, schaalbaar, elastisch en benaderbaar via het Internet. Betalen naar verbruik.

>> Lees meer

Overal werken

Betaalbare virtuele desktops, voor iedereen. Flexibel, gemakkelijk en altijd beschikbaar.

>> Lees meer

Unified Communications

Altijd op zoek naar de voor u beste oplossing. Met eerlijk advies de mogelijkheden op een rij.

>> Lees meer

Helpdesk

Wij bewaken het functioneren van uw infrastructuur 24 uur per dag en zijn altijd bereikbaar, 24 x 7 x 365.

>> Lees meer